Reglament

1. El Club Atlètic Calderí organitza la 6a CURSA DE LA FONT DEL DIMONI.

2. La cursa és oberta a tothom que hagi nascut l'any 2003 o anteriors sense distinció de sexe o  nacionalitat, que accepti i respecti, tant la distància com el present reglament.

3. Els participants menors d'edat hauran de presentar el formulari d'autorització signat pel pare/mare, tutor/a el dia de la cursa per a poder participar. Aquest formulari podrà descarregar-se i imprimir-se des de la web de cursa, en l'apartat d'inscripcions.

4. La distancia, és de 10.000 metres, per un recorregut mixt (80% terra i 20% asfalt) amb un punt d'avituallament de líquids al km 5 aproximadament i avituallament líquid i sòlid a l'arribada.

5. La sortida tindrà lloc a les 17:45 h del dissabte 20 d'octubre de 2018 des del Parc de Can Rius i l'arribada al mateix lloc. L'organització tancarà el control d'entrada a 1 hora i 45 min. de l'inici de la cursa.

6. Hi ha servei de guarda-roba i dutxes a l'arribada.

7. Obtindran trofeu de la cursa: - Els 3 primers atletes de la general masculí i les 3 primeres de la femenina. - El primer atleta de cada categoria per edats tant masculí com femení. - El primer atleta local en categoria masculí i la primera en categoria femenina. Els atletes que obtinguin premi en la general, no en tindran en les categories per edats.

8. Les categories es regiran per l'any de naixement, i caldrà un mínim de tres participants per premiar la categoria. Queden establertes les següents categories:
- Nascuts del 2003 al 1984 (de 15 a 34 anys) M1 - F1 - Nascuts del 1983 al 1974 (de 35 a 44 anys) M2 - F2 - Nascuts del 1973 al 1964 (de 45 a 54 anys) M3 - F3 - Nascuts del 1963 i anteriors (de 55 i +55 anys) M4 - F4
Els participants que no anotin l'any de naixement en el moment d'inscriure's seran inclosos en la categoria M1 – F1.( 15 a 34 anys).

9. L'organització limita el nombre de participants a un màxim de 300 atletes. Les inscripcions es tancaran el dijous 18 d'octubre a les 20.00 h (presencialment) i el divendres 19 d'octubre a les 21:00 h (per internet), o bé en exhaurir les places.

10. Per fer les inscripcions a través d'internet caldrà omplir el formulari d'inscripció i fer el pagament amb targeta de crèdit. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s'hagi fet el pagament.

11. Els drets d'inscripció anticipada a la cursa són de 15 € amb dret a bossa del corredor i samarreta .
El mateix dia de la cursa i en cas de quedar dorsals lliures el preu de la inscripció serà de 18 euros, a aquests atletes l'organització no els hi garanteix la talla de la samarreta.
Les inscripcions presencials es poden tramitar a la botiga BASE-ESPORTA situada a la plaça Moreu, núm. 12 de Caldes de Montbui

12. El dorsal s'ha de portar en un lloc ben visible, i no portar-lo doblegat. El dorsal es podrà recollir el dia de la cursa entre les 16:00 h i les 17:15 h, per recollir-lo s'haurà de lliurar el comprovant de pagament i mostrar el DNI de l'atleta inscrit per identificar-se.

13. Serà desqualificat tot atleta que no hagi completat el recorregut oficial o es comprovi alguna irregularitat. L'organització podrà desqualificar l'atleta que es mostri despectiu amb els altres participants i/o amb l'organització.

14. Les condicions meteorològiques adverses no suposaran la suspensió de la prova, encara que l'organització es reserva el dret d'anul·lar-la si així ho creu convenien per motius de seguretat.

15. El participant, en el moment de la inscripció, manifesta estar preparat per realitzar la prova i és l'únic responsable del seu estat de forma. L'organització no es fa responsable dels accidents o d'altres perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans durant o després d'aquesta.

16. Les reclamacions s'han de fer per escrit, una vegada finalitzada la cursa abans del lliurament dels premis. Una vegada estudiada, la decisió de l'organització serà inapel·lable.

17. L'organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants en la cursa per a la difusió i promoció d'aquesta. Les dades obtingudes de les inscripcions seguiran el tractament previst per la llei 15/99 de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal.

18. Pel sol fet de participar-hi, s'accepta el present reglament i condicions.